URC Global Care Sdn Bhd
No. 16, Lebuh Keluli,
Kawasan Perindustrian
Perdana Bukit Raja,
Seksyen 7,
40000 Shah Alam,
Malaysia.
 +603-33438300
 +603-33438400
 +603-33438600
 
URC Global Care Sdn Bhd
23, Jalan Lampam 41,
Taman Puteri Resort,
81700 Pasir Gudang,
Johor Darul Takzim.

TestimonialIni dah kali ketiga saya buat baiting system dengan syarikat URC. Anai-anai memang dah tiada selepas pemasangan baitIng. Sangat berkesan dan environmental friendly sebab tiada bau bahan kimia.

- En Faizal, Lembah Keramat


Selepas URC buat General Pest Control di rumah saya, tiada lagi bunyi2 tikus dan masalah semut yang sentiasa menjadi masalah kepada saya. Setiap bulan saya akan pastikan URC buat servis GPC di rumah saya.

- Cik Fiza Aziz, Klang


Rumah saya tiada masalah anai-anai selepas buat corrective soil treatment, URC bagi saya waranti 5 tahun, tapi sampai sekarang Alhamdulillah, tiada masalah anai-anai di rumah saya.

- Pn Latipah Yunus, Shah Alam


Akhirnya tiada lagi masalah dan kerungsingan anai-anai di kediaman saya. Malah, saya juga mengesyorkan kepada boss di tempat kerja untuk mengambil perkhidmatan dari pihak URC.

- Mr. Prakash, Klang

Kedai saya banyak didatangi serangga perosak seperti semut, lipas dan tikus di bahagian stor kedai. Alhamdullilah, setelah menggunakan khidmat URC Global Care Sdn.Bhd, masalah yang dihadapi tidak lagi berlaku di kedai saya. Saya amat berpuas hati. Terima Kasih URC!

- Cik Yafza Ruddin, Shah Alam

Sebelum terbinanya bangunan di tapak pembinaan ini, pihak kami menggunakan perkhidmatan Pre Construction Soil Treatment (PCST) untuk mencegah serangga perosak iaitu anai-anai daripada bangunan yang akan siap nanti. Ini merupakan langkah berjaga-jaga sebelum perosak datang.

- Encik Kamal, Melaka

We can now sleep comfortably with the reassurance that a significant problem has been solved. Thank you URC!

- Mrs Wong, Johor Bahru

Seluruh flat kediaman berpuas hati dengan khidmat URC iaitu Fogging bagi mencegah nyamuk denggi. Selepas ini boleh gunakan lagi perkhidmatan dari URC.

- Pn. Faridah, Petaling Jaya

Rasa bagus bila berjaya mengumpan anai-anai dengan khidmat Baiting. Terima Kasih!

- Jalil Ahmad, Negeri Sembilan

Hi There, just to let you know that we are extremely happy with the URC service and we are happy in recommending your service.

- Mr Lee, Ampang